Retex - deo projekta Odgovorno za društvo

Zajedno sa još deset socijalnih preduzeća iz Srbije učestvovali smo u projektu Odgovorno za društvo, koji su realizovala kompanija Delhaize Serbia u saradni sa Forumom za odgovorno poslovanje i Smart kolektivom. Cilj projekta je bio podrška socijalnim preduzećima za unapređenje kapaciteta za predstavljanje na tržištu.

Na tri održana treninga imali smo priliku da unapredimo svoja znanja o procedurama za poslovanje sa kompanijama, razvijemo kapacitete za što bolje predstavljanje naših proizvoda na tržištu, ali i da razmotrimo mogućnosti saradnje sa kompanijom Delhaize Serbia. Na završnom događaju Na kafi sa Delhaize-om smo prezentovali svoje proizvode timu Delhaize-a.

Ovaj Projekat je bio dobra prilika da unapredimo svoje poslovanje, ali i da razmenimo iskustva sa ostalim socijalnim preduzećima, kao i da sagledamo moguće vidove međusobne saradnje.

Posebno nas raduje što će nam kompanija Delhaize Serbia pružiti mentorsku podršku u narednom periodu. Nadamo se da je ovo početak jedne uspešne saradnje sa kompanijom Delhaize Serbia i drugim učesnicima u projektu.

Contact

Women center Užice, Mališe Atanackovića br.3, 31108 Užice

  • Phone: 031/512-005

Follow us

We are in social networks. Follow us to stay in touch.