Koba Yagi igračke

Kobajagi igračke izrađene u RETEX radionici.

CSR FORUM - Sajam partnerstva

U prelepom ambijentu pozorišta Duško Radović 09.12.2015. u organizaciji Smart Kolektiva, održana je šesta Konferencija CSR FORUM-a o društveno odgovornom poslovanju. U okviru Konferencije održan je Sajam parterstva i Speed dating (brzi sastanci). Na brzim sastancima je pored Ženskog centra Užice učestvovalo još 14 organizacija:

Jastučići

Proizvode iz kategorije Jastučići možete pogledati u KATALOGU ili GALERIJI SLIKA.

Osnovna karakteristika naših proizvoda je da je reć o ekološkim, unikatnim proizvodima napravljenim od recikliranog tekstila. Pored toga pružamo mogućnost izrade proizvoda po vašoj želji, sa logom vaše firme ili štampom po želji. Kupovinom naših proizvoda: štitite prirodu, pomažete zapošljavanje žena iz teško zapošljivih grupa, podržavate rad socijalnog preduzeća.

Cegeri

Proizvode iz kategorije Cegeri možete pogledati u KATALOGU ili GALERIJI SLIKA.

Osnovna karakteristika naših proizvoda je da je reč o ekološkim, unikatnim proizvodima napravljenim od recikliranog tekstila. Pored toga pružamo mogućnost izrade proizvoda po vašoj želji, sa logom vaše firme ili štampom po želji. Kupovinom naših proizvoda: štitite prirodu, pomažete zapošljavanje žena iz teško zapošljivih grupa, podržavate rad socijalnog preduzeća.

Kecelje

Proizvode iz kategorije Kecelje možete pogledati u KATALOGU ili GALERIJI SLIKA.

Osnovna karakteristika naših proizvoda je da je reč o ekološkim, unikatnim proizvodima napravljenim od recikliranog tekstila. Pored toga pružamo mogućnost izrade proizvoda po vašoj želji, sa logom vaše firme ili štampom po želji. Kupovinom naših proizvoda: štitite prirodu, pomažete zapošljavanje žena iz teško zapošljivih grupa, podržavate rad socijalnog preduzeća.

Izložba “Od tradicije do savremenog”

Na poziv foruma žena Jedinstvene Srbije Užice izlagale smo na tradicionalnoj izložbi rukotvorina. Izložba je otvorena 19. novembra sa početkom u 19h u prostoru Gradskog kulturnog centra u Užicu. U veoma lepoj atmosferi, uz bogat kulturno umetnički program, gostima izložbe smo predstavile našu novu kolekciju proizvoda od recikliranog tekstila.

Učenici Prve osnovne škole kralja Petra drugog u Reciklažnom centru

Centar za reciklažu tekstila su u ponedeljak 28.09. i sredu 30.09.2015. posetili učenici V razreda Prve osnovne škole kralja Petra drugog sa svojom nastavnicom Brankom Katić u okviru predmeta čuvari prirode. Učenici su imali priliku da se upoznaju sa radom Centra kao i da praktično vide sam proces reciklaže tekstila.

Poseta predstavnika Delegacije EU u Republici Srbiji

Reciklažni centar Užice imao je čast da ugosti predstavnika Delegacije Evropske Unije u Republici Srbiji, gđu Elizabetu Sartorel, projektnog menadžera Programa prekogranične saradnje, koja je došla da se lično uveri u rezultate projekta koji je završen sa realizacijom jula meseca ove godine.

Novi kontejner za tekstil

Zahvaljujući  inicijativi "DobroČiniTi" - Fondacije Catalyst obezbeđen je još jedan kontejner za tekstil. Sada raspolažemo sa tri kontejnera od čega su dva smeštena u prostoru Centra za reciklažu tekstila u ul. Mališe Atanackovića br.1 (bivša fabrika Frotex) dok je jedan smešten na novoj lokaciji na Trgu Svetog Save (na uglu kod Gimnazije, preko puta Vojvođanske banke).

Završna konferencija Projekta

U prelepom ambijentu Nikšićkog pozorišta održana je Završna konferencija projekta „Reciklažom tekstila do održivih rešenja“, koji partnerski realizuju udruženja „Ženski centar Užice“ i „SOS telefon za žene i djecu žrtve nasilja Nikšić“, Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Užice, Zavod za zapošljavanje Crne Gore - RJ Nikšić i Regionalna razvojna agencija Zlatibor iz Užica.

Kontakt

Ženski centar Užice, Mališe Atanackovića br.3, 31108 Užice

  • Telefon: 031/512-005

Pratite nas

Nalazimo se na društvenim mrežama. Pratite nas kako bi ostali u kontaktu.