Retex - deo projekta Odgovorno za društvo

Zajedno sa još deset socijalnih preduzeća iz Srbije učestvovali smo u projektu Odgovorno za društvo, koji su realizovala kompanija Delhaize Serbia u saradni sa Forumom za odgovorno poslovanje i Smart kolektivom. Cilj projekta je bio podrška socijalnim preduzećima za unapređenje kapaciteta za predstavljanje na tržištu.

Na tri održana treninga imali smo priliku da unapredimo svoja znanja o procedurama za poslovanje sa kompanijama, razvijemo kapacitete za što bolje predstavljanje naših proizvoda na tržištu, ali i da razmotrimo mogućnosti saradnje sa kompanijom Delhaize Serbia. Na završnom događaju Na kafi sa Delhaize-om smo prezentovali svoje proizvode timu Delhaize-a.

Ovaj Projekat je bio dobra prilika da unapredimo svoje poslovanje, ali i da razmenimo iskustva sa ostalim socijalnim preduzećima, kao i da sagledamo moguće vidove međusobne saradnje.

Posebno nas raduje što će nam kompanija Delhaize Serbia pružiti mentorsku podršku u narednom periodu. Nadamo se da je ovo početak jedne uspešne saradnje sa kompanijom Delhaize Serbia i drugim učesnicima u projektu.

Kontakt

Ženski centar Užice, Mališe Atanackovića br.3, 31108 Užice

  • Telefon: 031/512-005

Pratite nas

Nalazimo se na društvenim mrežama. Pratite nas kako bi ostali u kontaktu.